Algemene voorwaarden

Gwoon Juul

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op deze website door:

GwoonJuul

E-Mail : info@gwoonjuul.nl

KvK: 80076750

Btw-indentificatienummer :  NL003390240B39

Website: www.gwoonjuul.nl

En Koper, met Koper wordt bedoelt een persoon die wettelijk 18 jaar of ouder is en iemand is die niet koopt vanuit bedrijf of beroep zonder hierover met Gwoonjuul een overeenkomst te hebben.

  • Bij de aankoop van een van onze producten heb je de algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord. GwoonJuul behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden dan kun je ten aller tijden contact opnemen met Info@gwoonjuul.nl

Verkoopprocedure:

Als je een leuk product ziet dan kun je onder de foto zien en aanklikken welke maat er gemaakt kan worden. Over de gehele site zijn er producten van maar 50 t/m 104

De patronen en de bijpassende stofjes worden door GwoonJuul gecombineerd en uitgezocht, mocht je toch liever een andere stof willen dan is dat altijd te overleggen. Stuur dan je vraag aan Info@gwoonjuul.nl .

Om een product naar je toe te kunnen sturen zul je je persoonlijke gegevens (zoals naam adres) moeten invoeren. Deze gegevens worden in de database van GwoonJuul opgeslagen om je bestelling te kunnen verwerken. GwoonJuul voldoet aan de privacy voorwaarde die beschreven staan in de “Wet Bescherming Persoonsgegevens”.

Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je hiervan een bevestiging per mail. Na ontvangst van je betaling gaan wij voor je aan de slag.

Betalingen kunnen worden gedaan via IDEAL.

GwoonJuul maakt de producten exclusief voor jou. Wij streven ernaar om jou product binnen 2 weken naar je toe te sturen. Mocht het onverhoopt langer duren dan nemen wij contact met je op.

De producten/stoffen zijn beperkt voorradig. Wij doen ons best om de stoffen die op raken z.s.m. bij de groothandel bij te bestellen. Voor alle stofjes en printen geldt OP = OP

GwoonJuul behoudt het recht om een bestelling/levering van een product te weigeren om welke redenen dan ook. (bv Koper is geen 18, fouten op website, in geval van overmacht enz.)

Annulering/ Wijzigingen

De koper heeft het recht om de bestelling binnen 24 uur te annuleren of wijzigen. Dit kun je doen d.m.v. een mail te sturen naar: info@gwoonjuul.nl Indien nodig nemen wij contact met je op.

Wij streven ernaar om alle producten er top uit te laten zien. Het kan voorkomen dat de foto’s op de site qua kleur, gewicht, afmetingen afwijken van jou product. Het is immers handwerk. Je hebt altijd het recht om een product te retourneren. De verzend kosten zijn voor de koper.

Retourneren/Ruilen

Via het retour formulier op de website van GwoonJuul kun je alle producten retourneren of ruilen met uitzondering van op bestelling gemaakte producten, en sale producten. Bij ruilen naar een andere maat is het wenselijk om ons per mail op de hoogte te brengen, zodat je niet opnieuw 2 weken levertijd hebt.

In beide gevallen zijn de verzendkosten voor de koper.

De producten moeten ongebruikt en in de oorspronkelijke staat retour gezonden worden. D.w.z.in dezelfde of gelijkwaardige verpakking. Aangehechte kaartjes/labels zitten nog aan het product zoals bij levering, niet gewassen, geen draagsporen, geuren zoals parfum of kook lucht. GwoonJuul behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt is, of buiten onze schuld beschadigd is. Dit geldt ook bij verkeerd wassen of behandelen van onze producten.

Garantie en Reparatie

GwoonJuul staat ervoor dat onze producten voldoen aan de overeenkomst van de bestaande wettelijke bepalingen en/of voorschriften. Producten van GwoonJuul zijn geschikt voor normaal gebruik. Eventuele gebreken kan je binnen 24 uur melden m.b.v. het retour formulier. GwoonJuul is nimmer verantwoordelijk voor het uiteindelijk geschiktheid van het product. Mocht je vragen of opmerkingen hebben m.b.t. tot de garantie kun je ons mailen via: info@gwoonjuul.nl of het contactformulier.

Alle kleding dient de eerste keer op 20 gr gewassen te worden met een eierdopje azijn. Dit om krimpen en verkleuren te voorkomen.

De garantie is Niet van toepassing op de volgende gevallen:

Opzettelijk beschadigen of nalatigheid Pillen van de stof Loskomen van naden of zomen, of wasvoorschriften zoals hierboven beschreven niet nakomen.

Veiligheid

Wij streven ernaar om onze producten kindvriendelijk en veilig af te leveren (bv bandjes vast stikken) Desondanks dienen alle producten onder toezicht gedragen/gebruikt te worden. GwoonJuul kan hiervoor op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden.

Laatste update September 2020